Welcome to my blog. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
ini blog saya ..: marvelous chicken chop !!
Atiekamaruzaman\Facebook/
Add Me

Sunday, 18 December 2011

marvelous chicken chop !!

TADDAAA !!! siap dah ciken cop yg aku ngidam selama abad ini ..haha ..ciken cop ni dibuat khas oleh sepupu aku ..hadiah hari jadi aku pada 17 oktober ..tp bru sekarang die nak masakkan tok aku ..kurang asam ..aku melantak sorang je ciken cop yg ni ..

haa ..yg ni lak ciken breast ..yg ni tok org lain ..aku punye je special cam kat atas tu ..haha ..nananana ...


DAAANNNN .... inilah dia mamat yg poyo ..cheh ..tak de lah ,,ini lah die dua org chef yg dah menghasilkan ciken cop yg sgt2 sdap ..yg kanan tu muhd maziz (my cousin) ,yg kiri lak sani (maziz's colleagues) ..
terime kasih ye maziz and sani .. :)


jemput makan yok .. :D

baru jumpe tak sampai satu hari ..da rapat gile sani dgn adik aku ..haha ,sani menjadi mangsa nak melayan mulut adik aku yg tak tahu nak diam ni ..cocet cocet je kje die ..



LIKE kalau SUKE :)

2 comments:

  1. haha ,nanti aku blik ,aku suruh iwan jemput aku and ayu lepak labis .mau ?

    ReplyDelete

.Komen lah kat sini kalau sudi.
.hehe :).